Super Boil 2017!
posted on 2017-12-13 09:49:12
De resultaten van vorig jaar zijn enorm bevredigend, daarom doen we het opnieuw!
In het verleden werd het wort voor de bereiding van Rood Bruin of Oud Bruin extra lang gekookt. Dit zou een maillard-reactie ontketenen die een natuurlijke 'zoetheid' of zachtheid aan het bier gaf. Vorig jaar hebben we dit al uitgeprobeerd, met fantastische resultaten. Vrijdag 15 december willen we dit herhalen en koken we onze Oud Bruin extra-extra-lang. Het wordt een lange dag, dus kom ons gerust gezelschap houden. We sluiten alvast een gratis vat aan, uiteraard is de koelkast met de andere kleppers uit ons assortiment ook geopend, ook de resultaten van vorig jaar kunnen geproefd worden! Qua muzikale omkadering zal u ook niet op uw honger blijven zitten dankzij de fantastische Skjeeve Skoojers . Iedereen welkom vanaf 16u.
Wij zorgen voor een bescheiden hapje voor de hongerigen.
Tot dan!